vrijdag 31 juli 2009

Hazel Olive design

Hoi,

sorry, ik geraak er alsmaar niet e
Geef toe, een blog onderhouden is voor mij een ganse opgave en niet echt aan mij besteed. Maar probeer mijn best te doen e.

Hazel Olive design heeft enkele nieuwe spullekes uit. oa The pond.


woensdag 8 juli 2009

Piet piraat

Deze morgen is Thibo geopereerd aan zijn oogje. Hij had nl last van strabisme (= lui oogje)

Om 7u30 werden we op pediatrie verwacht. Daar kreeg Thibo zijn sexy operatiehemdje aan en druppelkes om al wat rustiger te worden. Hij heeft nog wat gespeeld, maar al gauw deden de druppelkes hun werk en vroeg hij om in zijn bedje te mogen.
Iets over half 9 mochten we naar beneden. Daar mocht ik mij ook in tenue steken en wat wachten tot ze ons kwamen halen. Het duurde niet lang of mijn pruts lag al in dromenland.
Toen zijn ze ons komen halen, werd Thibo op de operatietafel gelegd en kreeg hij zijn "gasmaskertje" op, terwijl er een infuusje werd geplaatst. Denk niet dat ie het echt beseft heeft met dat ie al "groggy" was.
Ik moest de operatie zelf niet zien. Ik mocht, maar werd niet echt aangeraden omwille van het zicht.
Ik mocht in de gang wat wachten en van zodra ze klaar waren gingen ze me komen halen. De operatie duurde mss al bij al een half uur, maar het leek wel uuuuren...
Maar eindelijk gingen de klapdeuren open en kwam de dokter vertellen dat het voorbij was en dat alles ok was. Ik mocht bij mijn prutske....
Hij was nog ver weg, had nog zijn canule in en werd nog wat manueel beademd. Stilletjes aan begon ie zelf te ademen en mocht de canule uit zijn mondje. Dat ging gepaard met wat pruttelingen en gehoest van Thibo, effe de oogjes open om daarna weer dicht te vallen.
Zijn infuusje mocht weg toen het volledig ingelopen was en na een uurke mochten we terug naar boven, waar Thibo verder zijn roes kon uitslapen. Hij is rond 12u eventjes wakker geweest, heb hem dan gepakt, maar vroeg na 5 min om terug in zijn bedje te mogen. Heeft dan nog geslapen tot 15u.
Het was dan groot verdriet omwille van die oogschelp die hij op heeft ter bescherming van zijn oogje. Ja wat wil je... mama belooft dat de dokter es naar zijn oogje ging kijken zodat ie nooit meer een plakker op moet en dan ligt er daar zo'n joeksel op.
Na wat troost en wat water mochten we naar huis. Eindelijk...
Thuis heeft ie 3 boterhammen gegeten en is nu naar Peter Pan aan het zien.

Morgenochtend worden we terug verwacht bij de oogarts. Daar zal hij ook verdere informatie geven ivm de verzorging en de meegegeven oogdruppels.

Nog enkele quotes van deze morgen:
- het regent, ik kan niet naar het ziekenhuis.
- dokter mag niet in mijn handje prikken, 't is mijn oog die pijn doet, niet mijn handje
- Ik moet niet slapen, ik heb al geslaapt

maandag 6 juli 2009

Digitop3 heeft terug nieuwe en prachtige dingen uit. Oa Jopke design pakt uit met "Luvina"